CRM-expert Kenny Van Beeck kiest voor Emakina/Communication

Emailgarage-oprichter versterkt direct- en data-ervaring van Emakina

Emakina/Communication verwelkomt expert in marketing automation en e-direct marketing Kenny Van Beeck. De mede-oprichter van EmailGarage sluit zich aan bij het communicatieteam in Brussel van het full-service digital agency. De laatste 15 jaar verdiende Kenny zijn sporen als consultant en business developer bij o.a. Unilever, Sara Lee, Thomas Cook, 3M, Microsoft, en Goudengids.be.

De veranderende wetgeving en ‘overkill’ aan boodschappen maakt dat het tijd is om marketingtools verstandig te integreren en zo bedrijfs- en klantenrelaties op een hoger niveau te brengen.

De passie en visie van Kenny Van Beeck rond digitale communicatie, analytics, emailmarketing en rijke gebruikerservaringen sluit aan bij de projecten die Emakina voor zijn klanten uitwerkt in die context.

Kenny heeft al een mooie carrière uitgebouwd. Hij startte EmailGarage mee op en bracht het tot bloei, hielp de Gouden Gids bij hun digitale transformatie en begeleidde high level marketing automationprojecten als Director bij LeadFabric. Hierna volgde een boeiende periode bij interactie- en webagency Interacto, om nu bij Emakina een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Naast een bepalende rol in grote digitale projecten rond conversion en CRM leidde Kenny doorheen de jaren zo’n 800 seminars en trainingsessies, zowel bij bedrijven als scholen en universiteiten. Hij is thuis op  CRM- en dataplatformen zoals Selligent, Click Dimensions, IMC en Salesforce en is Meclabs- en IBM-gecertificeerd in email marketing, B2B tactiek, conversie en Silverpop Engage.

Kenny Van Beeck : “Ik was op zoek naar een omgeving waar slim marketinggedreven denken écht samengaat met toptechnologie en een volwassen CRM-aanpak. Die combinatie lijkt logisch, maar is niet zo gemakkelijk te vinden in ons landschap. Emakina past: het is zowel sterk in branding en klantenervaringen als in het technische en datagedreven werk. En de ‘vibe’ is hier ook juist. Je voelt de synergie van developers, designers en creatieve communicatiemensen.”

Kenny Van Beeck, nieuw CRM-talent bij Emakina/Communication
Kenny Van Beeck, nieuw CRM-talent bij Emakina/Communication
Over Emakina.BE

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'  

Emakina.BE is de Belgische tak van Emakina, een digitaal agentschap met een globaal bereik. Met zijn 700 experts is dat het grootste bedrijf in Emakina Group, een agentschapsnetwerk met 950 talenten in 12 landen.

In Brussel werken 180 marketing- en technologie-experts in team met hun klanten om hun bedrijfsresultaten en merkwaarde te verbeteren. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiente strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'user' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com    www.emakina.be

Emakina.BE
Luc Malcorps
Director of Media Relations
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIE