David Bredael en Pierre Pôlet nieuwe MD’s van Emakina.BE

Brice Le Blévennec is voorzitter van de raad van bestuur van Emakina.BE, legt focus op groepsactiviteiten

David Bredael en Pierre Pôlet nemen de rol over van Brice Le Blévennec als Managing Director van Emakina.BE. De nieuwe co-MD’s bouwen verder op hun ruime ervaring in het bedrijf als Sales Director en Operations Director. Ze concentreren zich verder op deze domeinen, terwijl ze samen de verantwoordelijkheid dragen over de resultaten van Emakina.BE. Le Blévennec blijft van nabij betrokken bij de productie binnen Emakina.BE, R&D, communicatie en belangrijke contacten met klanten. In de komende maanden zal hij zijn aandacht meer richten op de internationale groei van Emakina Group.

Brice Le Blévennec: "Deze nieuwe stap ligt perfect in lijn met de ontwikkeling van ons bedrijf. Emakina.BE is een volgroeide organisatie, met een stevige structuur, een mooie portfolio van lokale, internationale en lange-termijn klanten. En we zijn klaar voor een nieuwe fase in onze groei. David en Pierre zijn de geknipte personen om deze uitdaging aan te gaan.”

Dankzij deze stap kan Le Blévennec zelf meer aandacht schenken aan zijn rol als CEO en CVO van Emakina Group. Hij wil meewerken aan de verdere internationale ontwikkeling van het merk en aan extra synergie tussen de 14 vestigingen van de groep in 7 landen.

De nieuwe MD’s David Bredael en Pierre Pôlet voegen toe: "Dit is een logische evolutie voor Emakina, geen revolutie. We zijn er trots op om ​​deel te zijn van dit avontuur dat 200 medewerkers, mooie klanten en partners verenigt in zo veel interessante projecten. We vormen nu al een goed geolied team. Als MD-tandem zullen we ons eigen accent toevoegen aan de organisatie en de samenwerking binnen de groep stimuleren. "

Over Emakina.BE

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'  

Emakina.BE is de Belgische tak van Emakina, een digitaal agentschap met een globaal bereik. Met zijn 700 experts is dat het grootste bedrijf in Emakina Group, een agentschapsnetwerk met 950 talenten in 12 landen.

In Brussel werken 180 marketing- en technologie-experts in team met hun klanten om hun bedrijfsresultaten en merkwaarde te verbeteren. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiente strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'user' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com    www.emakina.be

Emakina.BE
Luc Malcorps
Director of Media Relations
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIE