Emakina verwelkomt Alexandre Vandermeulen in zijn Marketing Automation team

Emakina verwelkomt Alexandre Vandermeulen in zijn Marketing Automation team

Emakina verwelkomt Alexandre Vandermeulen als Marketing Automation Consultant In zijn Brusselse team. Zijn focus ligt er op strategie, waarbij hij zijn Salesforce-expertise combineert met zijn tactische en praktische marketing- en verkoopervaring. Marketing automation wint aan belang bij Emakina. Alexandre helpt er klanten met hun CRM- en cloud-datastrategie, om zo hun effectiviteit en omzet te verbeteren.

Emakina heeft als Salesforce Gold Consulting-partner een sterke reputatie opgebouwd in CRM-advies. Zijn gespecialiseerd team maakt bedrijfsrapportering efficiënter en ontwikkelt rijke gebruikerservaringen op basis van zorgvuldig verzamelde data.

Met de komst van Alexandre Vandermeulen bevestigt Emakina zijn ambitie in Salesforce en datamarketing. Hij is een gecertificeerd Pardot-specialist en -consulent, die daarenboven gecertificeerd is als Salesforce Marketing Cloud Consultant en e-mailspecialist.

Alexandre's heeft een reeks uitdagende projecten rond marketingautomatisering op zijn actief. Hij ontwikkelde ook succesvolle content- en inbound marketingcampagnes voor klanten in de autosector, de chemische industrie en consulting. Hij is thuis in marketing- en verkoopsadvies en in begeleiding bij het adopteren van CRM-systemen en cloudgebaseerde tools.

Pierre Pôlet, MD van Emakina.BE:
"Alexandre begrijpt perfect hoe de slimme automatisering van marketingprocessen een nieuwe, belangrijke rol kan spelen in het succes van bedrijven. Emakina is gespecialiseerd in 'Enhanced Selling'. Hij de gepaste persoon om in dat domein onze klanten te helpen bij hun data- en lead management-strategieën, waarbij ook hun marketing- en verkoopteams beter gaan samenwerken.

 

Over Emakina.BE

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'  

Emakina.BE is de Belgische tak van Emakina, een digitaal agentschap met een globaal bereik. Met zijn 700 experts is dat het grootste bedrijf in Emakina Group, een agentschapsnetwerk met 950 talenten in 12 landen.

In Brussel werken 180 marketing- en technologie-experts in team met hun klanten om hun bedrijfsresultaten en merkwaarde te verbeteren. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiente strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'user' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com    www.emakina.be

Emakina.BE
Luc Malcorps
Director of Media Relations
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIE