Emakina.BE verwelkomt een dozijn nieuwe klanten

Emakina.BE verwelkomt een dozijn nieuwe klanten

Maandag 3 april 2017 — Full service digitaal agentschap Emakina.BE draait op volle toeren en registreert een zeer succesvol eerste kwartaal. MD’s David Bredael en Pierre Pôlet verwelkomen in de eerste maanden van 2017 niet minder dan een dozijn nieuwe grote klanten. De teams in Brussel zijn ondertussen druk in de weer voor o.a. BDO, Blue Air, en Stanley en Stella.

Aansluitend bij deze positieve trend versterkte Emakina.BE ondertussen zijn teams met een aantal nieuwe medewerkers. Het zoekt daarnaast nog een gevarieerd palet aan bijkomende talenten. Er zijn o.a. extra jobs voor developers, project managers, creatieve talenten, webarchitecten en strategen.

Meerdere domeinen

De nieuwe klanten van Emakina.BE zijn actief in allerlei sectoren.
Naast de luchtvaart, internationale financiële businessconsulting en hoogwaardige producten en diensten voor de automobielsector, werken de teams op nieuwe projecten rond gezondheidstechnologie, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, luxe lederwaren en exclusieve sieraden.

Klanten kiezen voor Emakina omdat het volgens hen een meer gedurfde benadering en bredere expertise in huis heeft dan zijn concurrenten. Zoals één nieuwe opdrachtgever zei: “Emakina was het beste van vijf bureaus. Het combineerde het meest klantgerichte denken met duidelijke marktinzichten, innovatie en technologische topexpertise.”

Sitefinity en full-service

De behoeften van de nieuwe klanten zijn net zo gevarieerd als hun activiteiten.
Naast een reeks grote CMS-projecten met o.a. Progress Sitefinity, kreeg Emakina opdrachten voor full-service marketing en communicatie, web- en mobiele diensten, sociale media-ondersteuning en markt- en consumentenonderzoek.

Rijke gebruikerservaringen en hogere User Equity

Brice Le Blévennec, voorzitter van Emakina.BE en CEO van Emakina Group:
‘Het harde werk van onze sales- en expertteams wordt beloond. Naast deze mooie reeks nieuwe klanten groeit ook de vraag bij bestaande opdrachtgevers voor extra projecten en diensten. Samen brengen we hun communicatie en business naar een hoger niveau. Wij ontwikkelen voor elke klant rijke en innovatieve gebruikerservaringen en een hogere user equity. Onze full-service digitale dienstenaanpak wint duidelijk terrein.’