Emakina.BE verwelkomt een dozijn nieuwe klanten

Emakina.BE verwelkomt een dozijn nieuwe klanten

Full service digitaal agentschap Emakina.BE draait op volle toeren en registreert een zeer succesvol eerste kwartaal. MD’s David Bredael en Pierre Pôlet verwelkomen in de eerste maanden van 2017 niet minder dan een dozijn nieuwe grote klanten. De teams in Brussel zijn ondertussen druk in de weer voor o.a. BDO, Blue Air, en Stanley en Stella.

Aansluitend bij deze positieve trend versterkte Emakina.BE ondertussen zijn teams met een aantal nieuwe medewerkers. Het zoekt daarnaast nog een gevarieerd palet aan bijkomende talenten. Er zijn o.a. extra jobs voor developers, project managers, creatieve talenten, webarchitecten en strategen.

Meerdere domeinen

De nieuwe klanten van Emakina.BE zijn actief in allerlei sectoren.
Naast de luchtvaart, internationale financiële businessconsulting en hoogwaardige producten en diensten voor de automobielsector, werken de teams op nieuwe projecten rond gezondheidstechnologie, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen, luxe lederwaren en exclusieve sieraden.

Klanten kiezen voor Emakina omdat het volgens hen een meer gedurfde benadering en bredere expertise in huis heeft dan zijn concurrenten. Zoals één nieuwe opdrachtgever zei: “Emakina was het beste van vijf bureaus. Het combineerde het meest klantgerichte denken met duidelijke marktinzichten, innovatie en technologische topexpertise.”

Sitefinity en full-service

De behoeften van de nieuwe klanten zijn net zo gevarieerd als hun activiteiten.
Naast een reeks grote CMS-projecten met o.a. Progress Sitefinity, kreeg Emakina opdrachten voor full-service marketing en communicatie, web- en mobiele diensten, sociale media-ondersteuning en markt- en consumentenonderzoek.

Rijke gebruikerservaringen en hogere User Equity

Brice Le Blévennec, voorzitter van Emakina.BE en CEO van Emakina Group:
‘Het harde werk van onze sales- en expertteams wordt beloond. Naast deze mooie reeks nieuwe klanten groeit ook de vraag bij bestaande opdrachtgevers voor extra projecten en diensten. Samen brengen we hun communicatie en business naar een hoger niveau. Wij ontwikkelen voor elke klant rijke en innovatieve gebruikerservaringen en een hogere user equity. Onze full-service digitale dienstenaanpak wint duidelijk terrein.’

Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina Group
Over Emakina.BE

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'  

Emakina.BE is de Belgische tak van Emakina, een digitaal agentschap met een globaal bereik. Met zijn 700 experts is dat het grootste bedrijf in Emakina Group, een agentschapsnetwerk met 950 talenten in 12 landen.

In Brussel werken 180 marketing- en technologie-experts in team met hun klanten om hun bedrijfsresultaten en merkwaarde te verbeteren. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiente strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'user' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com    www.emakina.be

Emakina.BE
Luc Malcorps
Director of Media Relations
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIE