EmHackinathon : 48u om een Internet of Things applicatie te ontwikkelen

EmHackinathon : 48u om een Internet of Things applicatie te ontwikkelen

Emakina organiseert van 16 tot 18 oktober 2015 een hackathon in samenwerking met Microsoft Internet of Things. Het principe: teams van developpers, UX/designers en conceptontwikkelaars krijgen twee dagen om naar voren te komen met een applicatie omtrent Internet of Things. Deze applicatie wordt beoordeeld op functionaliteit, ergonomie, look and feel en de gebruiksvriendelijkheid voor het grote publiek.

De uitgelezen kans om in contact te komen met professionals

Naast de prachtige prijzen (waaronder een Oculus Rift), biedt dit evenement de gelegenheid voor studenten om zich te laten ondersteunen en adviseren door specialisten en hun netwerk uit te breiden.

Onder andere Katrien De Graeve (Microsoft), Frederik Santens(IoTBE) en Brice le Blévennec (Emakina) zetelen in de jury. Michaël Totta, manager van Emakina/Things is eveneens een jurylid, die ook de teams advies zal geven.

Internet of Things: creëer de toekomst!
De exponentiële groei aan verbonden toestellen maakt de nieuwe mogelijkheden van applicaties oneindig. Dit schept kansen om het leven makkelijker te maken. Van een wekker die de koffiemachine aanzet over slimme thermostaten tot een applicatie die de oven start om als je thuiskomt meteen aan tafel te gaan. De enige beperking: jouw verbeelding…

Met dit evenement daagt Emakina de deelnemers uit om aan mee te bouwen aan de toekomst. De grens tussen virtuele wereld en realiteit verdwijnt. De toekomst brengt een slimme combinatie van beide werelden, en zij die eraan bouwen wachten boeiende tijden!

 

Over Emakina.BE

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'  

Emakina.BE is de Belgische tak van Emakina, een digitaal agentschap met een globaal bereik. Met zijn 700 experts is dat het grootste bedrijf in Emakina Group, een agentschapsnetwerk met 950 talenten in 12 landen.

In Brussel werken 180 marketing- en technologie-experts in team met hun klanten om hun bedrijfsresultaten en merkwaarde te verbeteren. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiente strategie├źn en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'user' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com    www.emakina.be

Emakina.BE
Luc Malcorps
Director of Media Relations
Middelburgstraat 64A
1170 Watermaal-Bosvoorde
BELGIE